Communicatie

Je ontkomt er niet aan, zodra je ergens bent waar ook andere mensen zijn communiceer je. Communiceren doen we om elkaar te begrijpen en erachter te komen wat anderen beweegt. De manier waarop we communiceren wordt zichtbaar in bijvoorbeeld: hoe we handen schudden, onszelf kleden en met stress omgaan.  

Vraag je wel eens aandacht voor je mening en merk je dat ze niet naar je luisteren? Denk je wel eens dat ze het eigenlijk niet willen begrijpen? Of ben je angstig om die bazige persoon je mening te geven, want dan gaat het toch weer mis. Wat hebben deze situaties met elkaar gemeen?

Waar mensen met elkaar communiceren, spelen verschillen in persoonlijkheid en informatieverwerking een grotere rol dan we vermoeden.  

Aan de wieg van de Platina Regel staat de opvatting dat iedereen zo zijn gewoonten heeft en een persoonlijke blik op de wereld om zich heen. Gewoonten worden trekjes die op den duur patronen vormen. De manier waarop je communiceert, ofwel je communicatiestijl, is ook een patroon. In de Platina Regel wordt vanuit het begrijpen van de communicatiestijlen inzicht gegeven in de verschillen.    

In de communicatieworkshop leer je:
Het resultaat:je begrijpt beter welke signalen andere mensen uitzenden en verkleint de kans op onnodige conflicten. 
 
Vraag de workshop aan: info@pit2people.nl  Incompany, max.aantal deelnemers 16, kosten € 150,-- (excl. BTW)          

Vraag direct aan