TeamUp

De productiviteit van teams is afhankelijk van de samenwerking. Falen en succes staan niet tegenover elkaar, ze zijn slechts verschillend. De geheimen van een team ontrafel je door te bespreken wat er gebeurt bij het maken van fouten en wat er gebeurt bij de successen.

Wat is TeamUp?
TeamUp is een nieuw interactief coaching programma, waarbij spelers alleen in nauwe samenwerking diverse obstakels en vraagstukken op kunnen lossen. Door samen te werken kom je verder in het spel. TeamUp is een wetenschappelijk onderbouwde 'serious game'. Het spel is volledig digitaal dus je hoeft geen vlotten te bouwen of puzzels te leggen. Het is te spelen op eigen locatie.

Waarom TeamUp?
TeamUp geeft inzicht in efficiënt samenwerken. Van taken verdelen, verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en knopen doorhakken tot feedback geven en ontvangen, alles komt langs tijdens de uiteenlopende opdrachten.

Makkelijk te spelen.
TeamUp heeft een eenvoudige besturing waardoor vrijwel geen computerervaring is vereist. Tijdens het spel zitten de spelers fysiek naast elkaar en kunnen zij zowel via de avatars als rechtstreeks met elkaar communiceren.

Persoonlijke coaching.
De game wordt begeleid en na het spel bespreken wij de resultaten en ervaringen van en met de spelers. Hiervoor wordt tijdens het spelen automatisch gegevens verzameld. Deze worden tijdens de bespreking gevisualiseerd in een hiervoor ontwikkelde applicatie.


Award winning software.
TeamUp is ontwikkeld door The Barn in samenwerking met de TU Delft en is winnaar van de SAGANET Award 2013.

Coaching op maat
TeamUp is op maat verkrijgbaar en ideaal als teamworkshop voor zowel grote als kleine bedrijven.


Specificaties
                         
Personen: 4 spelers per team, meerdere teams per sessie (4 - 60)
Techniek: online met computer
Sessie duur: 2 tot 3 uur

Wij sturen u graag informatie over kosten en mogelijke speeldata: info@pit2people.nl


Vraag direct aan