Doelgericht denken en doen

feature

Personal Talent Explorer (PTE)

De Personal Talent Explorer (PTE) maak je online in 30 minuten wanneer jij dat wilt. De enige analyse die jouw individuele drijfveren zichtbaar maakt.De analyse is niet te manipuleren en is onderscheidend. Onderscheidend door de waardering van ontwikkelde persoonlijke talenten, vermogens en capaciteiten en het ontbreken van een beoordeling in de vergelijking met anderen.

Vraag een informatiegesprek aan en bel 06-51102726 of 06-28275054 of gebruik het contactformulier (onder de kop contact).


feature

Duurzame coaching

Aandacht voor de totale ontwikkeling van jonge mensen begint met interesse. Een begaafd musicus geeft een eigen stijl aan uitgevoerde muziekwerken, een getalenteerde kunstschilder wordt niet alleen beroemd vanwege zijn techniek (vaardigheid), een topvoetballer interpreteert de kansen in de wedstrijd.

De in de aanleg aanwezige eigenschappen van een individu dringen om tot ontplooiing te komen. Drijfveren bepalen hoe je eigenschappen gaat ontwikkelen, interesse bepaalt waarom en doorzettingsvermogen en veerkracht hoeveel succes je krijgt.

Bij de begeleiding van PiT2People staat het individu en zijn functioneren vanuit natuurlijke aanleg als onderdeel van zijn totale leefmilieu centraal. Zelfkennis maakt keuzeprocessen in je leven transparanter en breidt je mogelijkheden uit. Met de inzichten uit de Personal Talent Explorer bouw je aan een succesvol en duurzaam leven. De coaching biedt dienstverlening aan mensen die hun mogelijkheden willen uitbreiden, effectiever benutten en concretiseren.


feature

Geluk en succes

Gelukkig en succesvol zijn houdt ons allemaal bezig, terwijl we omgaan met de dagelijkse beslommeringen die op ons afkomen. Gaan studeren, welke studierichting, welk beroep, welke baan neem je aan, wil je trouwen, kinderen krijgen?

Een beperkte vrije wil zorgt ervoor dat je keuzes kunt maken. Je hebt de mogelijkheid om datgene te kiezen wat aansluit bij je natuurlijke aanleg of ervan af te wijken.

"Het loont niet je tijd te verdoen met de wereld te willen veranderen. Het is al meer dan genoeg te verhinderen dat de wereld jou verandert."

Carlos Ruiz Zafón

Opvallend veel mensen zijn niet in staat om hun drijfveren aan te geven, terwijl dit belangrijke factoren zijn in gedrag, motivatie en het nemen van beslissingen. Onderzoek toont aan dat de effectiviteit van mensen toeneemt naarmate ze meer inzicht hebben in hun gedrag, gedachtevorming, denkstructuren en denkprocessen. In de huidige snel veranderende wereld van toenemende keuzemogelijkheden blijkt dat, naarmate je vermogen voor het nemen van beslissingen verder is ontwikkeld, je effectieve keuzes maakt die invloed hebben op de kwaliteit van je leven.